nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Veelgestelde vragen

Wat is het campingseizoen 2024?

De camping voor kamperen opent op 23 maart t/m 27 oktober.

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Als u komt kamperen kunt u inchecken tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Als u een accommodatie heeft geboekt kunt u inchecken vanaf 15:00 uur.

Tot hoe laat kan ik uitchecken?

Als u komt kamperen kunt u uitchecken tot 12:00 uur. Als u een accommodatie heeft geboekt kunt u uitchecken tot 10:00 uur.

Wat zijn de openingstijden van de receptie?

De openingstijden van de receptie zijn tijdens het campingseizoen van maandag t/m zondag van 9:00 – 12:00 en 14:00 – 18:00 uur. In 2024 is het campingseizoen van 23 maart t/m 27 oktober.

Waarom mag ik de auto niet mee naar de plaats?

Camping de Wulp is een haven van rust en veiligheid en dat willen we graag behouden door auto’s op ons park te beperken. Auto’s die niet als kampeermiddel gebruikt worden, moeten daarom op de parkeerplaats blijven. Ook kunnen we hiermee onze groene grasmat behouden.

Hoe ziet jullie boekingsproces eruit?

Het boekingsproces is als volgt; u kunt online een reserveringsaanvraag doen. Hierna gaan wij de boeking beoordelen en kunnen wij u boeking accepteren of weigeren. De redenen waarom uw boeking geweigerd kan worden is bijvoorbeeld de samenstelling van uw reisgezelschap (we nemen geen groepen en/of jongeren aan) of het type kampeermiddel. Sommige plaatsen zijn alleen bestemd voor campers, andere alleen voor een tent. Als uw boeking geaccepteerd wordt, dan ontvangt u vanzelf een boekingsbevestiging en daarmee is de plaats voor u gereserveerd.

Kan ik een (voor)seizoen plaats boeken?

Op dit moment zijn er geen seizoen arrangementen beschikbaar. Wel kunt u een plaats voor een langere periode boeken. In de boekingsmatrix kunt u bijvoorbeeld kiezen voor LV Comfortplaats, dit staat voor lang verblijf op een Comfortplaats.

Ik heb een elektrische auto, kan ik deze opladen?

U kunt uw elektrische auto bij ons opladen. Er zij twee oplaadplaatsen met een gezamenlijk vermogen van 22KW aanwezig.

Hoe ver is het strand vanaf jullie camping?

Duindamseslag is het dichtsbijzijnste strand van Noordwijk en is 1,5 km van de camping. Duindamseslag is alleen per fiets of wandelend bereikbaar.

Wat is de beste tijd om naar Noordwijk te komen?

Noordwijk heeft veel te bieden, vooral voor natuurliefhebbers. Ontdek de rust, ruimte en gezelligheid van Noordwijk in alle seizoenen van het jaar. Gelegen aan de Nederlandse Noordzeekust, omringd door natuur en dicht bij de steden Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag, is dit de ideale plek voor een vakantie.