nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

We stellen ons graag even voor!

Camping de Wulp is een echt familiebedrijf welke door Adriaan en Lenie van den Burg in 1968 is opgericht. Het was het eerste bedrijf op de Kraaierslaan die zijn bloembollenkwekerij omdoopte tot kampeerterrein.

Meer dan 25 jaar geleden is de camping overgegaan van vader op zoon. In die tijd heb ik Paul, de vierde zoon, met mijn vrouw Ela de camping overgenomen en het is duidelijk dat alles wat komt kijken bij het reilen en zeilen van een camping mij met de paplepel is ingegoten. Van kleins af aan ben ik al op de camping aan het werk en sta ik nog steeds dagelijks met veel plezier voor alle gasten klaar. In de receptie en op kantoor werkt ons nichtje Magda met ons samen en dragen inmiddels onze kinderen Amanda, Natasja en Thomas ook weer hun steentje bij. Kortom een bedrijf, waar de hele familie de handen uit de mouwen steekt.

Wat Camping de Wulp bijzonder en uniek maakt is de authenticiteit die het al die jaren behouden heeft. Daarnaast heeft de camping altijd een mooie en vooral groene grasmat. De grasmat wordt ook met veel zorg bijgehouden en onderhouden. Daarom hebben wij bewust gekozen voor een autoluwe camping , wat niet alleen de kwaliteit van de grasmat waarborgt, maar natuurlijk ook heel fijn en veilig is voor spelende kinderen en rust op het terrein. Bij aankomst op de camping brengen wij uw caravan of vouwwagen met de tractor naar de plek. Een leuke traditie die we inmiddels al ruim 50 jaar volhouden!

We hopen u snel persoonlijk op Camping de Wulp te mogen begroeten!

Namens het hele team,
Paul en Ela van den Burg