nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Handig om te weten

Het boekingsproces

Het boekingsproces is als volgt; u kunt online een reserveringsaanvraag doen. Hierna gaan wij de boeking beoordelen en kunnen wij u boeking accepteren of weigeren. De redenen waarom uw boeking geweigerd kan worden is bijvoorbeeld de samenstelling van uw reisgezelschap (we nemen geen groepen en/of jongeren aan) of het type kampeermiddel. Sommige plaatsen zijn alleen bestemd voor campers, andere alleen voor een tent. Als uw boeking geaccepteerd wordt, dan ontvangt u vanzelf een boekingsbevestiging en daarmee is de plaats voor u gereserveerd.

Autoluwe camping

De camping is autoluw, wat betekent dat de auto's buiten de kampeervelden geparkeerd worden. Dit draagt bij aan de rust en veiligheid op de camping en hiermee behouden wij onze groene grasmat. Bij aankomst hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen van uw caravan of vouwwagen. Vanaf 14:00 uur zetten wij uw kampeermiddel graag op de plaats.

Met een caravan of vouwwagen kunt u enkel tijdens de openingstijden van de receptie vertrekken.

De auto blijft vooraan op de parkeerplaats. Ook als u met de tent komt kamperen. Voor uw bagage hebben wij handige karretjes.

Inchecken

U kunt vanaf 14:00 uur op uw kampeerplaats terecht. Als u een caravan of vouwwagen heeft kunt u bij aankomst kunt u uw kampeermiddel afkoppelen, dan zetten wij deze graag op de plaats. Voor uw bagage hebben wij handige karretjes. Deze kunt u ook gebruiken als u met een tent komt.

Uitchecken

Op de dag van vertrek kunt u tot 12:00 uur uitchecken. De kampeerplaats moet dan vrijgemaakt worden, maar u kunt wel nog gebruik maken van de faciliteiten.

Wilt u verlengen of na de middag vertrekken? Kom langs in de receptie en dan bekijken we de mogelijkheden. Bij vertrek na de middag kunt u uw kampeermiddel op de kampeerplaats laten staan en wordt deze dag in rekening gebracht.

Met een caravan of vouwwagen kunt u enkel tijdens de openingstijden van de receptie vertrekken.

Annuleren

Kunt u onverwachts toch niet komen? Wij hanteren de volgende staffel bij annulering. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan Camping de Wulp. Deze bedraagt;

  • Bij annulering meer dan 28 dagen voor de aankomstdatum wordt er 50% in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 28 dagen van de aankomstdatum wordt er 100% in rekening gebracht.

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten.

Wij adviseren u om een eigen reisverzekering af te sluiten zodat u gedekt bent voor onvoorziene omstandigheden en situaties.

Electra-eurostekker

U heeft een CEE blauwe eurostekker nodig om uw eigen elektrakabel op ons stroomkastje aan te kunnen sluiten. Heeft u géén eurostekker dan kunt u die, zolang de voorraad strekt, bij ons huren.

Amperage

Afhankelijk van het type (comfort- of standaard) kampeerplaats kunt u elektrische apparaten tot maximaal respectievelijk 10A = 2200 of 6A = 1320Watt tegelijkertijd gebruiken.

Kabeltelevisie

Voor het ontvangen van beelden via onze kabeltelevisie is een DIGITALE TV met ingebouwde DVB-C tuner noodzakelijk. Dus geen losse kastjes bij de receptie nodig. Met nog een analoge of een digitale TV met alleen een DVB-T of DVB-S tuner ingebouwd, kunt u dus geen kabeltelevisie ontvangen. Net als voor elektra heeft u een eigen coax nodig met antenne pluggen. male/female

Bekijk hier onze huisregels.