nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Handig om te weten

Het boekingsproces

Het boekingsproces is als volgt; u kunt online een reserveringsaanvraag doen. Hierna gaan wij de boeking beoordelen en kunnen wij u boeking accepteren of weigeren. De redenen waarom uw boeking geweigerd kan worden is bijvoorbeeld de samenstelling van uw reisgezelschap (we nemen geen groepen en/of jongeren aan). Als uw boeking geaccepteerd wordt, dan ontvangt u vanzelf een boekingsbevestiging en daarmee is de plaats voor u gereserveerd.

Autoluwe camping

De camping is autoluw, wat betekent dat de auto's buiten de kampeervelden geparkeerd worden. Dit draagt bij aan de rust en veiligheid op de camping en hiermee behouden wij onze groene grasmat.

In- en uitchecken

U kunt vanaf 15:00 uur in uw accommodatie terecht. Voor uw bagage hebben wij handige karretjes. Op de dag van vertrek kunt u tot 10:00 uur uitchecken.

Annuleren

Kunt u onverwachts toch niet komen? Wij hanteren de volgende staffel bij annulering. Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan Camping de Wulp. Deze bedraagt;

  • Bij annulering meer dan 28 dagen voor de aankomstdatum wordt er 50% in rekening gebracht.
  • Bij annulering binnen 28 dagen van de aankomstdatum wordt er 100% in rekening gebracht.

De vergoeding zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van administratiekosten.

Wij adviseren u om een eigen reisverzekering af te sluiten zodat u gedekt bent voor onvoorziene omstandigheden en situaties

Bekijk hier onze huisregels