nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Naar het strand

Camping de Wulp ligt op loopafstand van het uitgestrekte Strand van Noordwijk. In de luwte van de Hollandse duinen bij Noordwijk is het dan ook heerlijk vertoeven op de camping. De duinen zijn deels bebost en worden bewoond door vele vogelsoorten. U kunt via diverse mooie paden het strand bereiken. Soms komt u hier niemand anders tegen dan de fazant die vlak voor uw voeten opvliegt.

Omgeving overzicht

Strand van Noordwijk

Noordwijk aan Zee is opgedeeld in diverse stranden met ieder hun eigen sfeer: de stranden aan de noord- en zuidboulevard en de Duindamse- en Langevelderslag (richting Zandvoort). De laatste twee zijn omringd door natuur, duinen en rust.

Strand van Katwijk aan Zee

Het strand van Katwijk heeft mooie wandelboulevard van +/- 2 kilometer, het zandstrand zelf is ongeveer 4 kilometer. In het zomerseizoen staan hier vele gezellige strandpaviljoens. Ook beschikt Katwijk over een levendige jachthaven.

Strand van Scheveningen

Dit bruisende strand is populair onder binnen- en buitenlandse toeristen. Vanaf de bekende Pier kijkt u uit over het mooie Scheveningen. Zonaanbidders, watersporters en 'terrasjes mensen' zullen het hier geweldig vinden.