nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Leuke daguitjes

Dankzij onze centrale locatie in Zuid-Holland kunt u superveel leuke daguitjes ondernemen vanuit de camping. Wij hebben alvast een paar leuke tips voor u verzameld. Doe hieronder gerust inspiratie op!

Omgeving overzicht

Keukenhof

U kunt vanaf onze camping fietsend naar Keukenhof in Lisse! Binnen een halfuurtje staat u midden in dit prachtige kleurrijke bloemenfestijn. Ideaal! Zo kunt u mooi, zonder supervroeg op te staan, de drukke spitstijden vermijden.

Duinrell

Wedden dat zwemmen in het Tikibad in Duinrell hoog op het vakantieverlanglijstje staat van uw kind(eren)? Het populaire zwembad ligt maar op 20 minuten rijafstand. Met dit spetterende uitje voor het hele gezin scoort u punten!

Madurodam

Wilt u de hoogtepunten van Nederland binnen één dag bekijken? Reis dan af naar Madurodam in het nabij gelegen Den Haag! In dit park vol miniaturen valt enorm veel te zien en te leren. Erg leuk om te bezoeken als familieuitje.

CORPUS Experience

In CORPUS (in Leiden) maakt u een indrukwekkende reis door het menselijk lichaam. Een unieke ervaring! U komt van alles te weten over het lichaam en hoe dit in elkaar steekt. Een leuk educatief uitje voor kinderen vanaf 6 jaar.

Space Expo

De beroemde astronaut André Kuipers en schrijver Sander Koenen nemen u mee op een bijzondere missie in het Space Expo museum! Tijdens de missie stapt u voor even in de uitzonderlijke wereld van astronauten. Durft u het aan?

Linnaeushof

Wauw, Linnaeushof is de grootste buitenspeeltuin van Europa! ... En dat op maar 20 minuten rijafstand van onze camping. Met de 350 speeltoestellen en attracties weet u bijna niet waar u moet beginnen! De kids vinden het geweldig.