nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Huisregels

Over Camping de Wulp

Camping de Wulp is een gezellige gezins- familiecamping voor rustzoekende kampeerders. De camping is autoluw vanwege het feit dat alle toercaravans, vouwwagens en aanhangers door ons met een tractor op de plaats wordt gezet. Zo wordt de rust en veiligheid bevorderd. Ook kenmerkt de camping zich door een schitterende grasmat.

Huisdieren

Huisdieren van zowel de kampeerders zelf als hun bezoekers worden niet toegelaten.

Huisregels

Op camping de Wulp zijn huisregels van toepassing. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar de zin te maken.

Bij aankomst dient u zich eerst te melden bij de receptie. De campingplaats wordt namelijk door ons toe- of aangewezen. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de camping een ándere plaats te bezetten dan welke bij de receptie is toegewezen.

Kampeermiddel/kampeerplaats

U bent van harte welkom met een tent, vouw- wagen/caravan, camper en toercaravan. Zolang het maar één kampeermiddel is. Afhankelijk van de kampeerplaats is het toegestaan tegen betaling nog een bijzet tentje te plaatsen. Op de meeste comfortplaatsen past een bijzet tent maar bij een standaardplaats niet. Voor standaardplaatsen zal in overleg met camping de wulp bekeken moeten worden of en waar een volgende kampeermiddel kan staan.

Autoluwe camping

Wanneer u uw caravan of vouwwagen bij aankomst afkoppelt, wordt hij door ons vanaf 14:00uur op de plaats gezet.
De auto blijft vooraan op de parkeerplaats. Ook als u met de tent komt kamperen. Voor uw bagage hebben wij handige karretjes.

Maximaal aantal recreanten

Per kampeerplaats mogen maximaal 5 personen overnachten.

Jeugd

Kamperen bij ons is mogelijk vanaf 21 jaar. De camping is niet bedoeld voor alleenreizende jongeren. Alleenreizende jongeren kunnen op locatie dan ook worden geweigerd ook al heeft er een reservering plaatsgevonden.

Groepen

In beginsel nemen wij geen groepen aan. Aanvragen geschieden uitsluitend in overleg. Neem hierover contact met ons op.

Later vertrek

De dag van aankomst wordt berekend en geldt tot de vertrek dag tot 12:00uur.
Vanaf 12:00uur dient de kampeerplaats schoon en beschikbaar opgeleverd te zijn.

Van tevoren een extra dag bijboeken

Wilt u vanaf 12:00uur nog gebruik maken van uw kampeerplaats dan dient u van tevoren de vertrek dag er volledig bijgeboekt te hebben.

Op locatie besluiten later of langer te vertrekken

Besluit u pas op locatie later te willen vertrekken, vraag dan Camping de Wulp of de plaats vanaf 12:00uur nog beschikbaar is. Indien beschikbaar dan kan vertrekken ná 12:00uur uitsluitend als er op dat moment door u is bijbetaald.

Auto en andere voertuigen

Per campingplaats is één auto binnen op het parkeerterrein van de camping toegestaan.
Het is verboden om op de camping met auto’s, motorfietsen en/of bromfietsen te rijden. Bromfietsen en motorfietsen mogen wel worden gestald bij het kampeermiddel, maar de motor daarvan moet bij de ingang van de camping worden afgezet.

Aparte parkeermogelijkheden voor de camper, auto of caravan hebben we niet.

(Dag)bezoek/kort visite

Indien u bezoek of kort visite ontvangt dienen deze zich te melden in de receptie en uiterlijk vóór 22.00 uur de camping te hebben verlaten. Tarief (dag)bezoeker/visite € 1,00 p.p.
Bezoekers dienen langs de weg vóór de slagboom dus buiten de camping te parkeren.

Logés

Ontvangt u logés dan dienen deze te worden aangemeld en dienen zich verplicht bij aankomst **te laten registreren. Het verschuldigde bedrag dient vóór vertrek te worden voldaan. **Link maken naar “openingstijden receptie”

Wisselen van personen/gezamenlijk gebruik

Indien er tijdens de kampeerperiode een wisseling van personen plaatsvindt dan dienen de nieuwe recreanten zich ook bij aankomst te laten registreren en eventueel voor extra person(en) bij te betalen.

Overige huisregels

Overlast/Hinder

De rust op het terrein dient gerespecteerd te worden. (Geluid)overlast aan medekampeerders dient het hele verblijf te worden vermeden. Ná 22:00uur gaat de nachtrust in. Het veroorzaken van overlast als gevolg van overmatig drankgebruik en/of het gebruik van stimulerende of verdovende middelen kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

Hygiëne

Huisvuil dient in dichtgebonden zakken in de containers te worden gedeponeerd.
Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier en glas.
Het terrein dient in een schone staat van onderhoud gehouden en achtergelaten te worden.
Kinderen onder de 7 jaar hebben zonder volwassen begeleiding geen toegang tot het toiletgebouw.

BBQ

Barbecueën is toegestaan mits het weer (te veel wind of bij droogte) het toelaat en indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. Gebruik een veilige barbecue, houd brandblusmiddelen (bijv. emmer water) bij de hand en gebruik geen spiritus maar aanmaakblokjes. Open vuur/vuurkorf/fakkel is niet toegestaan. As en koolrestanten van de barbecue mogen pas in de containers worden gedeponeerd als ze afgekoeld of geblust zijn.

(Voet)ballen

(Voet)ballen is uitsluitend toegestaan op het sportveld.

Handig om te weten

Douche munten

Voor de douches zijn warmwater munten nodig welke tijdens de openingstijden van de receptie verkrijgbaar zijn voor € 0,70 per 7 min.

Wasmachine/Wasdroger

Voor de was- en droogmachines zijn andere munten nodig

Oplaadpaal elektrische auto

U kunt uw elektrische auto bij ons opladen. Er zij twee oplaadplaatsen met een gezamenlijk vermogen van 22KW aanwezig.

Elektra- Eurostekker

U heeft een CEE blauwe eurostekker nodig om uw eigen elektrakabel op ons stroomkastje aan te kunnen sluiten.
Heeft u géén eurostekker dan kunt u die, zolang de voorraad strekt, bij ons huren.

Ampèrage

Afhankelijk van het type (comfort- of standaard) kampeerplaats kunt u elektrische apparaten tot maximaal respectievelijk 10A = 2200 of 6A = 1320Watt tegelijkertijd gebruiken.

Kabeltelevisie

Voor het ontvangen van beelden via onze kabeltelevisie is een DIGITALE TV met ingebouwde DVB-C tuner noodzakelijk. Dus geen losse kastjes bij de receptie nodig. Met nog een analoge of een digitale TV met alleen een DVB-T of DVB-S tuner ingebouwd, kunt u dus geen kabeltelevisie ontvangen. Net als voor elektra heeft u een eigen coax nodig met antenne pluggen. male/female

Kluisjes/Telefoon oplaad locker

Bij de receptie zijn safeloketten te huur. De telefoon oplaad locker in de receptie is gratis.