nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Huisregels

Op camping de Wulp zijn huisregels van toepassing. Dit om de veiligheid, orde en rust te handhaven en het op deze manier iedereen naar de zin te maken.

Bij aankomst dient u zich eerst te melden bij de receptie. De campingplaats wordt namelijk door ons toe- of aangewezen. Het is niet toegestaan zonder toestemming van de camping een andere plaats te bezetten dan welke bij de receptie is toegewezen.

Nachtrust

De rust op het terrein dient gerespecteerd te worden. (Geluid)overlast aan medekampeerders dient het hele verblijf te worden vermeden. Ná 22:00uur gaat de nachtrust in. Het veroorzaken van overlast als gevolg van overmatig drankgebruik en/of het gebruik van stimulerende of verdovende middelen kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

Reisgezelschap

Per kampeerplaats mogen maximaal 5 personen overnachten, in de verhuur accommodaties maximaal 4. Recreëren bij ons is mogelijk vanaf 21 jaar en de camping is niet bedoeld voor alleenreizende jongeren. Alleenreizende jongeren kunnen op locatie dan ook worden geweigerd ook al heeft er een reservering plaatsgevonden. In beginsel nemen wij geen groepen aan. Aanvragen geschieden uitsluitend in overleg. Neem hierover contact met ons op.

Huisdieren

Huisdieren van zowel de kampeerders zelf als hun bezoekers worden niet toegelaten.

Auto en andere voertuigen

Per plaats/accommodatie is één auto binnen op het parkeerterrein van de camping toegestaan. Het is verboden om op de camping met auto’s, motorfietsen en/of bromfietsen te rijden. Bromfietsen en motorfietsen mogen wel worden gestald bij het kampeermiddel of accommodatie, maar de motor daarvan moet bij de ingang van de camping worden afgezet.

Er is geen aparte parkeermogelijkheid of stalling voor de camper, auto of caravan.

Voetballen

(Voet)ballen is uitsluitend toegestaan op het sportveld.

Hygiëne

Huisvuil dient in dichtgebonden zakken in de containers te worden gedeponeerd. Er zijn bovendien aparte afvalbakken voor papier, plastic en glas. Het terrein dient in een schone staat van onderhoud gehouden en achtergelaten te worden. Kinderen onder de 7 jaar hebben zonder volwassen begeleiding geen toegang tot het toiletgebouw.

Aanvullend kamperen

Kampeermiddel/kampeerplaats

U bent van harte welkom met een tent, vouw- wagen/caravan, camper en toercaravan. Zolang het maar één kampeermiddel is. Afhankelijk van de kampeerplaats is het toegestaan tegen betaling nog een bijzet tentje te plaatsen. Op de meeste comfortplaatsen past een bijzet tent maar bij een standaardplaats niet. Voor standaardplaatsen zal in overleg met camping de wulp bekeken moeten worden of en waar een volgende kampeermiddel kan staan.

(Dag)bezoek/kort visite

Indien u bezoek of kort visite ontvangt dienen deze zich te melden in de receptie en uiterlijk vóór 22.00 uur de camping te hebben verlaten. Tarief (dag)bezoeker/visite € 1,00 p.p. Bezoekers dienen langs de weg, buiten de camping te parkeren.

Logés

Ontvangt u logés dan dienen deze te worden aangemeld en dienen zich verplicht bij aankomst te laten registreren. Het verschuldigde bedrag dient vóór vertrek te worden voldaan. Logés dienen langs de weg, buiten de camping te parkeren.

Wisselen van personen/gezamenlijk gebruik

Indien er tijdens de kampeerperiode een wisseling van personen plaatsvindt dan dienen de nieuwe recreanten zich ook bij aankomst te laten registreren en eventueel voor extra person(en) bij te betalen.

BBQ

Barbecueën is toegestaan mits het weer (te veel wind of bij droogte) het toelaat en indien u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. Gebruik een veilige barbecue, houd brandblusmiddelen (bijv. emmer water) bij de hand en gebruik geen spiritus maar aanmaakblokjes. Open vuur/vuurkorf/fakkel is niet toegestaan. As en koolrestanten van de barbecue mogen pas in de containers worden gedeponeerd als ze afgekoeld of geblust zijn.