nl
  • nl
  • de
  • en
Direct boeken

Algemene voorwaarden Camping De Wulp

Voorwaarden verhuur

Bekijk hier


Voorwaarden kamperen


Annulering

Bij annulering of voortijdig vertrek (ook door COVID-19) vindt geen restitutie plaats. Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Jeugd

De camping is niet bedoeld voor alleenreizende jongeren. Alleenreizende jongeren kunnen op locatie dan ook worden geweigerd ook al heeft er een reservering plaatsgevonden.

Groepen

In beginsel nemen wij geen groepen aan. Aanvragen geschieden uitsluitend in overleg. Neem hierover contact met ons op. Per kampeerplaats mogen maximaal 5 personen overnachten.

Later vertrek

De dag van aankomst wordt berekend en geldt tot de vertrek dag tot 12:00uur.
Vanaf 12:00uur dient de kampeerplaats schoon en beschikbaar opgeleverd te zijn.

Van tevoren een extra dag bijboeken

Wilt u vanaf 12:00uur nog gebruik maken van uw kampeerplaats dan dient u van tevoren de vertrek dag er volledig bij geboekt te hebben.

Op locatie besluiten later of langer te vertrekken

Besluit u pas op locatie later te willen vertrekken, vraag dan Camping de Wulp of de plaats vanaf 12:00uur nog beschikbaar is. Indien beschikbaar dan kan vertrekken ná 12:00uur uitsluitend als er op dat moment door u is bijbetaald.

Aparte parkeermogelijkheden voor de camper, auto of caravan hebben we niet.

Huisdieren

Huisdieren van zowel de kampeerders zelf als hun bezoekers worden niet toegelaten.

Onvoorziene omstandigheden

Indien Camping de Wulp niet kan leveren in geval van onvoorziene omstandigheden, buiten invloed van de camping om, zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.